Akkreditointi

Median akkreditointihakemus

Tervetuloa Mikkeliin 26.-.27.8. Olkaa hyvä ja käyttäkää tätä lomaketta edustajienne rekisteröimiseen kilpailuun. Yhdellä lomakkeella voitte ilmoittaa kaksi henkilöä kerrallaan ja useamman tapauksessa voitte täyttää lomakkeen useamman kerran tai ottaa yhteyttä suoraan kilpailun lehdistöpäällikköön.

Akkreditoinnin perusteet: Kilpailuun voivat hakea akkreditointia pääasiassa printtimediat, verkkojulkaisut, valo- ja videokuvaajat, radiot, sähköiset mediat, tiimin tai kilpailijan tiedottajat sekä kilpailun yhteistyökumppanit. Täytäthän huolellisesti jokaisen lomakkeen kohdan.

Aikataulu:
21.8. – Hakemusten viimeinen mahdollinen jättöpäivä
22.8. – Päätökset ilmoitetaan. Huom! Vain kilpailuun hyväksytyille median edustajille lähetetään päätösilmoitus sähköpostilla.

Hyväksytyillä median edustajilla on mahdollisuus liittyä kilpailun omaan Media WhatsApp-ryhmään. Ryhmän liittymislinkki lähetetään sähköpostilla hyväksytyn akkreditointipäätöksen yhteydessä.

Muistakaa hakea kuvausliiviä, mikäli koette tarvitsevanne sellaista kilpailun aikana. Haluamme painottaa, että kilpailussa virallisina kuvausliiveinä toimivat VAIN AKK:n violetit liivit.

  Median edustajan tiedot:  Muu, mikä:

  Muu, mikä:

  Yhteystiedot:

  Tarja Lipsanen
  Lehdistöpäällikkö / SM Ralli Mikkeli
  tarja.lipsanen@mikua.fi
  044 958 9302

  Patrick Rupponen
  Lehdistöpäällikkö / Ralli SM-sarja
  patrick.rupponen@autourheilu.fi
  040 683 7983